Keress a sorozatok között

2017. január 23., hétfő

Columbo 7. évad - teljes

Columbo kérdéseivel, problémáival és buldogokat is megszégyenítő kitartásával felőrli a gyanúsítottak idegeit és megtalálja a legapróbb hibát is a tökéletesen kivitelezett gyilkossági ügyeknél.






7x01 Kapj el, ha tudsz! (Try and Catch Me; 1977/11/21)
Abigail Mitchell (Ruth Gordon), a híres krimiírónő szentül meg van győződve arról, hogy unokahúga haláláért annak férje, Edmund Galvin (Charles Frank) a felelős. Ezután számára csak egyetlen dolog ad értelmet az életnek: megbosszulni unokahúga tragikus halálát, így adandó alkalommal megtervezi és végrehajtja a majdnem tökéletes bűntényt...
MEGNÉZEM! (Estream)
MEGNÉZEM! (VidTo)
MEGNÉZEM! (YouWatch)
MEGNÉZEM! (VidUp)

7x02 Az ínyenc gyilkos (Murder Under Glass; 1978/1/30)
Paul Gerard (Louis Jourdan), a neves és ismert, minden hájjal megkent, kiváló ételkritikus már évek óta a markában tartja Los Angeles egyik legtehetősebb étterem tulajdonosát (Michael V. Gazzo), aki kénytelen rendszeresen fizetni a szakértőnek, hogy az dicsérő kritikát jelentessen meg étterméről az újságokban és a tévében, s így elkerülje vállalkozása csődbemenetelét, csakhogy az üzletember egy napon megelégeli az állandó zsarolást, s megfenyegeti a gasztronómiai szakembert, hogy feljelenti őt a rendőrségen, amit Gerard természetesen nem engedhet, így végső megoldásra szánja el magát: gyilkolni fog, hogy mentse az irháját.
MEGNÉZEM! (Estream)
MEGNÉZEM! (VidTo)
MEGNÉZEM! (YouWatch)
MEGNÉZEM! (VidUp)

7x03 Ölj meg, ölelj meg! (Make Me a Perfect Murder; 1978/2/28)
Kay Freestone (Trish Van Devere), aki éveken át lelkiismeretesen, kötelességtudóan végezte munkáját egy tévétársaság középvezetőjeként, jogosan reménykedett abban, hogy hamarosan előléptetik, elvégre a nő egy ideje már főnöke (Laurence Luckinbill) szeretője volt. Azonban legnagyobb megdöbbenésére pont szerelme az, aki meggátolja munkahelyi előmenetelét, gúnyt űzve ezzel barátnőjéből, aki sértettségében elhatározza, bosszút áll szeretőjén: megöli a férfit egy pisztollyal. Kaynek a gyilkosság időpontjára megdönthetetlennek látszó alibije van, ami rendkívül megnehezíti a nyomozással megbízott hadnagy dolgát, aki nem csupán a nőt, hanem másokat is megnevez lehetséges elkövetőként.
MEGNÉZEM! (Estream)
MEGNÉZEM! (VidTo)
MEGNÉZEM! (YouWatch)
MEGNÉZEM! (VidUp)

7x04 Gyilkosság telefonhívásra (How to Dial a Murder; 1978/4/15)
A sikeres és köztiszteletnek örvendő pszichológus-agyterapeuta, dr. Eric Mason (Nicol Williamson) betanítja két harcikutyáját, felhasználva őket egy előre eltervezett, rafinált gyilkosság végrehajtására, ahol az áldozat nem más, mint dr. Charles Hunter (Joel Fabiani), Mason legjobb barátja, akin azért akar bosszút állni a pszichológus, mert Mason néhai felesége, aki nem sokkal korábban lett öngyilkos, egy ideig titkos viszonyt folytatott Hunterrel.
MEGNÉZEM! (Estream)
MEGNÉZEM! (VidTo)
MEGNÉZEM! (YouWatch)
MEGNÉZEM! (VidUp)

7x05 Az összeesküvők (The Conspirators; 1978/5/13)
Joe Devlin (Clive Revill), az ismert író-előadó társaival az észak-ír forradalmároknak csempésznek fegyvert. A legújabb fegyverszállítmányt lebonyolító fegyverkereskedő (Albert Paulsen) azonban át akarja verni Devlinéket, ezért az lelövi a férfit. Miután Columbo elkezd nyomozni az ügyben, Devlinnek nemcsak az okvetetlenkedő nyomozó okoz fejfájást, de még új fegyverszállítmányról is gondoskodnia kell...
MEGNÉZEM! (Estream)
MEGNÉZEM! (VidTo)
MEGNÉZEM! (YouWatch)
MEGNÉZEM! (VidUp)

Columbo 1. évad
Columbo 2. évad
Columbo 3. évad
Columbo 4. évad
Columbo 5. évad
Columbo 6. évad

Columbo 8. évad
Columbo 9. évad
Columbo 10. évad


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Keresd a Google-n, ha nem találsz valamit!